background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Prečo sa viac oplatí objednať si preklad od prekladateľskej agentúry ako priamo od konkrétneho prekladateľa?

  17. 10. 2019
Image

To je tá otázka, ktorú sme počas nášho dlhoročného pôsobenia na prekladateľskom trhu dostali od našich zákazníkov už neraz.

Preto sme sa rozhodli vytvoriť pre Vás zoznam najväčších výhod, ktoré Vám prináša objednanie si prekladu od prekladateľskej agentúry:

1.      Poradenstvo s dokumentmi

Prekladateľská agentúra má skúsenosti s rôznymi dokladmi, ktoré dlhodobo prekladá a vyhotovuje, preto vie svojim zákazníkom poradiť, či daný preklad potrebujú vyhotoviť úradne, teda úradným prekladateľom zapísaným v zozname Ministerstva spravodlivosti, alebo im úplne postačí neúradný preklad. Vďaka tomu môže klient ušetriť svoje peniaze a celá objednávka ho tak bude stáť oveľa menej.

2.      Ceny prekladu

Ceny sú u prekladateľských agentúr častokrát dokonca nižšie ako priamo u prekladateľa. Ako je to možné? Samotný prekladateľ Vám s najväčšou pravdepodobnosťou dá cenu stanovenú zákonom. Cena objednávky od prekladateľskej agentúry je však častokrát nižšia. Dôvodom je, že prekladateľská agentúra si udržiava s prekladateľmi nadštandardné vzťahy a spolupracuje s nimi na dennej báze. Práve vďaka tomu dokáže prekladateľská agentúra získať od prekladateľov oveľa nižšie ceny a následne je teda schopná poskytnúť väčšie zľavy aj svojim klientom.

3.      Vyhotovenie väčšieho množstva prekladov a dokonca aj oveľa rýchlejšie

Keďže má prekladateľská agentúra vo svojej databáze veľké množstvo prekladateľov, dokáže svojim klientom zabezpečiť aj vyhotovenie väčšieho množstva prekladov, a to dokonca oveľa rýchlejšie ako samotný prekladateľ.

4.      Dlhšia otváracia doba

Kým prekladateľov by ste mali kontaktovať prevažne len v pracovnej dobe od 8 do 16 hodiny, na (našu) prekladateľskú agentúru sa môžete obrátiť aj mimo pracovnej doby. Otváracia doba našej kancelárie je až do 20. hodiny a navyše sa na nás môžete obrátiť aj mimo otváracej doby, a to kedykoľvek online alebo prostredníctvom formulára umiestneného na našej webovej stránke.

Vyskúšajte si naše výhody aj Vy, vyplňte náš formulára objednajte si od nás úradné alebo neúradné preklady hneď teraz :)

Tešíme sa na Vás!

Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550