background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Anglický preklad – rýchlo, kvalitne a za priaznivú cenu

  2. 2. 2020
Image

Preklady do angličtiny patria medzi najbežnejšie a najčastejšie objednávané preklady.

Angličtina patrí medzi svetové jazyky, o tom niet pochýb. A okrem toho, že ju ako materinský jazyk používa viac ako 400 miliónov ľudí, je to tiež dorozumievací jazyk ďalších miliónov ľudí na celom svete.

Práve preto je pochopiteľné, že najviac objednávok máme práve do/z anglického jazyka, ktorý je potrebný v medzinárodnej komunikácii, biznise a tiež v školstve.

Na obrovský dopyt po angličtine reaguje mnoho prekladateľov aj prekladateľských agentúr.

Preto sme sa rozhodli napísať tri najdôležitejšie faktory týkajúce sa objednávok anglických prekladov:

KVALITA

Pri vyhotovení anglických prekladov je veľmi dôležité, aby si bol prekladateľ vedomý lokalizácie textov. Angličtinu totižto, ako aj mnoho ďalších jazykov, nie je možné prekladať doslovne. Zmluvy, právne, lekárske a marketingové dokumenty majú svoj štýl prekladu, ktorý je potrebné vždy dodržiavať. Vyhotovenie profesionálnych prekladov daných špecifikácií nie je možné naučiť sa len na vysokej škole prekladateľstva. Dané zručnosti prekladateľ či rodený hovoriaci získava prostredníctvom dlhoročnej praxe a len v tom  prípade, ak bude na sebe a na svojich schopnostiach neustále pracovať. Preto je pri objednávke prekladov veľmi dôležité, aby ste sa obrátili na prekladateľskú agentúru, ktorá spolupracuje s prekladateľmi, ktorí majú s daným jazykom a dokonca aj s danou špecifikáciou dlhoročné skúsenosti.

RÝCHLOSŤ

Často sa vyhotovenie prekladu vyžaduje v čo možno najrýchlejšom termíne. Prekladateľom s menšími skúsenosťami však trvá vyhotovenie prekladov oveľa dlhšie ako skúsenejším profesionálom. Menej skúsených prekladateľov často prekvapí samotná náročnosť prekladu až po prijatí objednávky, čo môže tiež viesť k predlženiu termínov dodania. Neriskujte teda! V prípade potreby vyhotovenia Vašich expresných prekladov sa obráťte na našu prekladateľskú agentúru. Pre našich skúsených profesionálov sú termíny posvätné a vždy ich aj dodržia.

CENA

Zároveň sa vám snažíme poskytnúť aj najpriaznivejšie ceny na trhu. Naši pracovníci neustále vykonávajú prieskum trhu, a to vždy na mesačnej báze, aby sme vám zaistili kvalitu za tie najpriaznivejšie ceny. Sme na trhu už takmer desaťročie a veľmi dobre vieme, že kvalitné preklady za priaznivé ceny sú v našom odbore základom úspechu.

Ak teda potrebujete anglické preklady, úradné či neúradné, neváhajte a obráťte sa na nás!

Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550