background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Profesionálne preklady do slovinčiny

  20. 5. 2018
Image

Slovinský jazyk je členom indoeurópskej jazykovej rodiny a je v blízkom vzťahu so slovanskými jazykmi, pričom najbližšie práve so srbochorvátskym jazykom. Slovinský jazyk alebo inými slovami slovinčinu ovládajú 2 milióny ľudí, pričom najviac z nich žije v Slovinsku, respektíve Rakúsku a Taliansku. V slovinčine sa používa latinské písmo. Slovinský jazyk sa rozdeľuje na takmer 70 dialektov, najpoužívanejších z nich je pritom asi 48.

Naša prekladateľská agentúra vyhotovuje slovinské preklady v Bratislave a tiež na celom Slovensku. Naše preklady do/z slovinčiny vyhotovujú rodení hovoriaci, ktorí pochádzajú priamo zo Slovinska, pričom aj vyštudovali odbor prekladateľstvo. Takých prekladateľov je málo, preto si môžete byť istý, že keď si vyberiete nás, určite dostanete skutočnú kvalitu.

Vyhotovujeme aj úradne overené (súdne) preklady do slovinčiny, ktoré môžu byť potrebné napríklad na rôznych úradoch. Medzi takéto preklady patria najčastejšie úradné preklady maturitného vysvedčenia, diplomu, rodného listu, živnostenského oprávnenia,výkazu ziskov a strát a rôznych iných dokumentov.

Slovinsko je krajinou, ktorá je Slovensku geograficky blízka, preto aj medzi našimi krajinami neustále prekvitá spolupráca. Práve preto sa na našu agentúru klienti často obracajú aj s požiadavkou na preklady zmlúv, právnických dokumentov, respektíve návodov na použitie do slovinčiny.

Názvy našich krajín sú síce podobné, ich jazyky sú však dostatočne odlišné, práve preto nenechávajte Vaše preklady zo slovinčiny do slovenčiny nikdy na náhodu a radšej sa obráťte na našich profesionálov, ktorí Vám zabezpečia skutočnú kvalitu.

Či už ide o preklady zmlúv pre slovinských obchodných partnerov alebo preklad slovinského katalógu venovaného krásam slovinskej prírody a Ľubľany, s našou prekladateľskou agentúrou môžete vždy počítať! A navyše Vám zabezpečíme aj ďalšie jazykové kombinácie so slovinčinou, napríklad preklady z angličtiny či preklady z nemčiny do slovinčiny, z turečtiny do slovinčiny alebo mnoho ďalších jazykových kombinácií.

Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550