background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Prekladateľská agentúra: čo, kto, kedy a ako?

  15. 10. 2017
Image

    Prekladateľské agentúry v poslednej dobe „rastú ako huby po daždi", čo to však tá prekladateľská agentúra vlastne je a čo Vám dokáže ponúknuť?

Nebudeme hovoriť všeobecne o prekladateľských agentúrach, ale zameriame sa konkrétne na náš KVALITNÝ PREKLAD a všetky dôležité informácie a pojmy sa Vám pokúsime vysvetliť priamo na našom príklade.

    KVALITNÝ PREKLAD je prekladateľská agentúra, ktorej cieľom je poskytovať svojim klientom skutočne kvalitné služby, a to už od prvotnej komunikácie s potencionálnym klientom až po samotné odovzdanie hotového prekladu. Samotný názov KVALITNÝ PREKLAD vznikol ako záväzok, ako záväzok poskytovať našim klientom kvalitné služby a istotu, že u nás je profesionalita vždy garantovaná.

    KVALITNÝ PREKLAD Vám ponúka všetky jazyky pod jednou strechou. Čo to presne znamená? Že si v našej prekladateľskej agentúre môžete nechať vyhotoviť anglický preklad, nemecký preklad, maďarský preklad, taliansky preklad, ruský preklad alebo akýkoľvek iný preklad, ktorý potrebujete.

Ako to funguje?

    Priamo na našej internetovej stránke www.kvalitnypreklad.sk si môžete vyžiadať cenovú ponuku, v ktorej nám uvediete čo potrebujete, aký jazyk konkrétne potrebujete, do kedy potrebujete mať preklad hotový, prípadne tlmočenie zabezpečené. Jednoducho nám popíšete o aké služby máte záujem. Následne Vás budú naši kolegovia kontaktovať. Alebo nám môžete rovno poslať e-mail na emailovú adresu kvpreklady@gmail.com a k správe môžete priamo pripojiť aj text, ktorého preklad požadujete. A vždy je tu ešte aj telefonická možnosť, kedy nám môžete zavolať na naše telefónne číslo 0902 247 550. Následne Vás poprosíme o poslanie textu, ktorý potrebujete preložiť, na našu vyššie uvedenú e-mailovú adresu. Ďalším krokom je vyhotovenie cenovej ponuky, vyhotovenie ktorej je v našej prekladateľskej agentúre pre Vás úplne zadarmo.

    Cenová ponuka sa vyhotovuje vždy na základe počtu normostrán (NS). 1 NS je 1800 znakov s medzerami. Počet NS sa následne vynásobí jednotkovou cenou. Pre mnohé jazyky máme ceny uvedené priamo na stránke, pre ostatné jazyky Vám ceny ochotne uvedieme v rámci individuálnej komunikácie. Ani ceny na stránke nie sú však úplne fixné a vždy je možnosť ich určitej zmeny. Záleží to od náročnosti prekladaného textu, termínu vyhotovenia alebo napríklad aj od prípadnej množstevnej zľavy.

Čo je to množstevná zľava?

    V našej prekladateľskej agentúre môžete získať aj množstevnú zľavu, napríklad pri preklade webovej stránky. Ak si u nás necháte vyhotoviť preklady do rôznych jazykov, určite sa nejako dohodneme. Klientovi pripravíme individuálnu cenovú ponuku, s ktorou budeme určite všetci spokojní.

Čo by ste ešte mali vedieť?

Zhrňme si to teda, už viete, čo je to prekladateľská agentúra. Viete, čo sú to normostrany a viete aj to, ako sa počítajú. Viete tiež čo presne znamená množstevná zľava. Čo však ešte neviete? Že sme tu pre Vás každý deň, to znamená, že aj počas sviatkov a víkendov sa na nás môžete kedykoľvek obrátiť. Ďalej ešte možno neviete, že sa naša prekladateľská agentúra už teraz teší na spoluprácu s Vami. A ešte možno neviete, že máme obrovské množstvo spokojných klientov, medzi ktorými snáď čoskoro privítame aj Vás.

Preklady do angličtiny, preklady do ruštiny, preklady do nemčiny, preklady do maďarčiny, preklady do turečtiny, preklady do ... O všetky preklady sa s radosťou postará prekladateľská agentúra KVALITNÝ PREKLAD!
(www.kvalitnypreklad.skkvpreklady@gmail.com,
0902 247 550)



Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550