background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Chorvátčina – obľúbený jazyk nejedného dovolenkára

  23. 7. 2018
Image


Práve máme sezónu dovoleniek. Čas na odpočinok a odreagovanie sa od celoročnej tvrdej práce. Mnohí z nás trávia práve tieto dni na krásnych chorvátskych plážach. Chorvátsko navštívia ročne milióny turistov, ktorých prilákajú krásne pláže, more, kultúra, historické mestečká či práve blízka geografická poloha. Tento krásny štát ležiaci pri Jadrane navštívia mnohí naši krajania dokonca aj niekoľkokrát ročne. Mnohí si tam kúpili aj chalupy či domy, aby si mohli vo svojom užívať pohostinnosť tejto prekrásnej krajiny, kedykoľvek sa im zachce.

V živote sa však často môžu vyskytnúť aj situácie, ktoré prerušia našu dovolenkovú pohodu. Napríklad krádež či strata dokladov, nehoda, pokazené auto, respektíve pokuty udelené rôznymi úradmi.

V takomto prípade sa začína kolotoč úradných vybavovačiek, zasielania dokumentov a výziev na Vašu slovenskú adresu a vzájomná korešpondencia s chorvátskymi úradmi je nevyhnutná.

Rovnako tak sa prekladom do chorvátčiny nevyhnete ani v prípade, ak sa rozhodnete splniť si svoj sen o nehnuteľnosti v Chorvátsku. To je však ten lepší prípad.

Chorvátčina je slovanský jazyk, ktorý je síce podobný slovenčine, ak si však len nechcete kúpiť zmrzlinu, pravdepodobne budete potrebovať aj pomoc niekoho, kto chorvátčinu skutočne ovláda. Navyše existujú v tomto jazyku aj rôzne nárečia: štokavské, kajkavské a čakavské.

Práve preto je pri úradných vybavovačkách, respektíve podpisovaní zmlúv potrebné mať spoľahlivého partnera, ktorý Vám so všetkým pomôže.

A ak práve hľadáte či potrebujete partnera, ktorý Vám pomôže s prekladmi z/do chorvátčiny, viac hľadať nemusíte, práve ste nás našli!

Naša prekladateľská agentúra zabezpečuje odborné preklady do chorvátčiny, napr. preklady zmlúv do chorvátčiny.

V prípade potreby úradnej komunikácie sa však na nás môžete obrátiť tiež, naša agentúra vyhotovuje aj súdne preklady do chorvátčiny.

Tak či onak, pri problémoch či pri rôznych príležitostiach, v prípade chorvátskych prekladov sa na nás neváhajte kedykoľvek obrátiť. Spoločne vyriešime všetky Vaše problémy.

Sme Vám k dispozícii na tel. čísle: 0902 427 550 alebo na e-mailovej adrese: kvpreklady@gmail.com

 

#preklady#prekladateľská agentúra#chorvátske preklady 


Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550