background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Úradné preklady koncoročných vysvedčení, maturitných vysvedčení a diplomov

  21. 6. 2020
Image


Máme za sebou obdobie koronavírusu, ktoré nebolo pre nikoho z nás jednoduché, a výnimkou nie sú určite ani študenti. Online vyučovanie a príprava na koncoročné testy bez „živého vyučovania“ bolo vskutočnosti ťažšie ako sa na prvý pohľad môže zdať.

Toto obdobie už však našťastie prešlo a každý dostal svoju vyslúženú odmenu: niektorí koncoročné vysvedčenia, niektorí diplomy a iní zase vysvedčenie o absolvovaní maturitnej skúšky.

Popri postupnom uvoľňovaní opatrení vo viacerých krajinách a po prijatí koncoročných dokladov znova nastal čas na plnenie vlastných plánov a osobných ambícií – na podávanie prihlášok na zahraničné stredné či vysoké školy.

Niektorí z Vás sa chystajú do Holandska, iní do Nemecka či Anglicka. 

Prihlášky je však potrebné posielať spoločne s dokumentmi potvrdzujúcimi dosiahnuté vzdelanie, teda v sprievode diplomov, maturitných a koncoročných vysvedčení.

Do zahraničia sa, samozrejme, posiela preklad daného dokumentu. Nestačí však len obyčajný preklad, vyžaduje sa trikolórou previazaný a okrúhlou pečiatkou potvrdený úradný preklad.

Kde však tzv. „úradný preklad“ zohnať čo najrýchlejšie a za čo najpriaznivejšiu cenu?

Jasné, že u nás, v Agentúre Kvalitný preklad!

Ako postupovať, keď potrebujete úradný preklad?

Úradné preklady sa môžu viazať s originálom, overenou kópiu, prípadne aj s vytlačenou kópiou dokumentu, podľa toho, ako to daná inštitúcia vyžaduje. Stačí, keď nám zavoláte, prípadne nám rovno prinesiete Váš doklad, ktorý potrebujete úradne preložiť. Oznámite nám požadovaný termín vyhotovenia a o všetko ostatné sa už postaráme my. Preklady Vám môžeme vyhotoviť aj v rámci 24 hodín, prípadne do konca dňa.

Na najčastejšie objednávané preklady, t.j. na úradné preklady do angličtiny, Vám dokonca vieme poskytnúť aj špeciálnu cenu, preklad teda dostanete za najnižšiu možnú cenu na trhu.

Aké jazyky úradne prekladáme?

Zabezpečujeme úradné preklady do všetkých svetových jazykov, či už potrebujete úradný preklad do holandčiny, úradný preklad do angličtiny alebo úradný preklad do španielčiny – to všetko zvládneme.

V akých časoch si je možné od nás úradný preklad objednať?

V podstate 24 hodín denne! Na Vaše e-maily Vám odpovedáme takmer nonstop. Telefonicky nám môžete zavolať každý pracovný deň od 8. do 22. hodiny, cez víkendy od 8. do 21. hodiny. Osobne nás môžete navštíviť každý pracovný deň od 8:00 do 20:00. Po dohode aj cez víkend.

Preto, milí študenti a absolventi, ak potrebujete rýchle úradné preklady za najlepšiu možnú trhovú cenu, neváhajte a obráťte sa na agentúru, pre ktorú sú klienti vždy na prvom mieste!


Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550