background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Úradné preklady do angličtiny a nemčiny do 24 hodín aj počas letných mesiacov

  3. 8. 2020
Image

Potrebujete rýchle, ale kvalitné preklady za najlepší pomer ceny a kvality aj počas letných mesiacov? Obráťte sa na nás!

Sme prekladateľská agentúra, ktorá zabezpečenie kvalitných úradných a neúradných prekladov neberie len ako svoju prácu. Je to pre nás doslova poslanie. Preto sa našim klientom snažíme poskytnúť vždy iba tie najlepšie služby.

Pracujeme s najdlhšou otváracou dobou v Bratislave, každý deň až do 20 hodiny, aby ste si mohli Vaše preklady objednať, vybaviť i vyzdvihnúť pohodlne aj mimo Vašej pracovnej doby.

Niekedy sa potreba vyhotovenia úradných prekladov objaví na poslednú chvíľu, preto je pri našej práci veľmi dôležitá rýchlosť a dochvíľnosť vyhotovenia prekladov. Tie najbežnejšie jazyky, ako sú preklady do angličtiny a preklady do nemčiny, Vám preto vieme zabezpečiť aj v rámci 24 hodín a ako jedna z mála agentúr častokrát dokonca aj oveľa rýchlejšie, pričom si neúčtujeme žiadne expresné „bláznivé“ poplatky.

Preklady Vašich štandardných dokumentov, t.j. úradné preklady rodných listov, sobášnych listov, vysvedčení, diplomov či maturitného vysvedčenia, Vám dokážeme zabezpečiť aj v rámci toho istého dňa.

Mnohí počas augusta kvôli dovolenkám zatvoria svoje pobočky. Naša prekladateľská agentúra však bude pre Vás otvorená aj počas letných mesiacov, a to každý pracovný deň.

Sme a aj budeme stále pripravení splniť Vaše požiadavky a poskytnuté služby Vám doslova ušijeme na mieru.

Neúradné preklady zabezpečujeme do viac ako 70 jazykov a objednať si ich môžete 24 hodín denne. Na Vaše e-mailové správy dokonca odpovieme aj mimo našich otváracích hodín.

Úradné preklady pre Vás zabezpečujeme do viac ako 50 úradných jazykov a pripravíme Vám ich presne podľa Vašej požiadavky.

Vyžiadajte si od nás cenovú ponuku na úradný preklad do angličtiny, nemčiny alebo iných jazykov aj v rámci 24 hodín za štandardnú cenu ešte dnes!

Cenovúponuku si môžete vyžiadať na nasledujúcom odkaze: https://www.kvalitnypreklad.sk/cenova-ponuka


Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550