background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Rýchle a kvalitné preklady priamo v centre Bratislavy za skvelé ceny

  24. 10. 2019
Image

Agentúra Kvalitný Preklad je profesionálna prekladateľská agentúra, ktorá pôsobí na slovenskom trhu už takmer desaťročie.

Počas nášho pôsobenia na trhu sa už od našich samotných začiatkov snažíme o neustále zdokonaľovanie našich služieb a čo najrýchlejšie odovzdávanie hotových prác, a to stále za najpriaznivejšie ceny na trhu.

Naša agentúra momentálne zabezpečuje neúradné preklady do vyše 70 jazykov, pričom sa tento počet neustále zvyšuje.

Do portfólia našich jazykov sme pridali aj menej zvyčajné jazyky, ako sú preklady do rómčiny alebo preklady do čiernohorčiny. Tým sa snažíme dopĺňať komplexnosť našich služieb.

Okrem neúradných prekladov našim klientom zabezpečujeme aj úradné preklady, ktoré sa vyžadujú na úradnú komunikáciu a sú doplnené okrúhlou pečiatkou úradného prekladateľa so štátnym znakom Slovenskej republiky. Úradné preklady je oprávnený vyhotovovať výlučne úradný prekladateľ zapísaný na zozname Ministerstva spravodlivosti.

V našej ponuke úradných prekladov nájdete všetky existujúce úradné jazyky, dokonca Vám dokážeme zabezpečiť aj úradné preklady jazykov, ktoré na území Slovenskej republiky nemajú úradného prekladateľa, a preto je ich možné zabezpečiť výlučne v Českej republike.

Naša agentúra sa snaží byť k našim klientom čo najbližšie, preto nás už niekoľko rokov môžete navštevovať aj v našej kancelárii v Bratislave na adrese Grösslingová 4.

Na tejto adrese nájdete vždy niektorého z našich kolegov, ktorí sa budú snažiť maximálne vyhovieť všetkým Vašim požiadavkám. Navyše fungujeme s najdlhšou otváracou dobou v Bratislave. Sme otvorení každý pracovný deň až do 20 hodiny.

V prípade dohody Vám naši kolegovia radi odovzdajú Váš preklad aj mimo našich otváracích hodín, respektíve aj počas víkendov.

Pri zabezpečovaní našich služieb sa snažíme poskytovať našim klientom aj expresné služby, teda do 24 hodín, prípadne, ak je to potrebné a kapacity našich prekladateľov to umožňujú, aj preklady na počkanie.

Sme proklientsky orientovaná spoločnosť, preto sa v rámci komplexnosti a rýchlosti našich služieb snažíme vyjsť našim klientov vždy maximálne v ústrety a poskytnúť im najnižšie možné ceny na súčasnom trhu.

Preto nezabudnite, že ak potrebujete úradné či neúradné preklady, obráťte sa s dôverou na náš tím prekladateľov!

Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550