background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Preklady do poľštiny – spolupráca so susedným velikánom

  17. 9. 2017
Image

Poľská republika susedí so Slovenskom zo severnej strany. Je to náš priamy sused, s ktorým sa dokonca delíme aj o naše krásne Tatry.

 V Poľsku žije viac ako 38 miliónov ľudí, pričom mnohí z nich často navštevujú aj našu krajinu. Navyše sa v Poľsku uzatvára aj mnoho obchodov. Mnohí slovenskí obchodníci často navštevujú túto krajinu práve za účelom nákupu tovarov, ktoré následne predávajú vo svojich kamenných obchodoch alebo e-shopoch. Aj to je jedným z dôvodov, prečo spolupráca  s Poľskom tak rozkvitá.

 Pri obchodnej spolupráci sa často uzatvárajú zmluvy,v ktorých sú stanovené práve podmienky spolupráce. Tieto zmluvy je často potrebné preložiť, a to z dôvodu, aby mali obe zmluvné strany v  rukách dokument potvrdzujúci ich spoluprácu a presne stanovené podmienky ich spolupráce. V takýchto prípadoch je dôležité práve to, aby bola zmluva kvalitne preložená. Aj pri prekladoch do/z poľštiny sa môžete kedykoľvek obrátiť na našu prekladateľskú agentúru kvalitnýpreklad.sk

 V prípade, ak ponúkate nejaké služby priamo na Slovensku a máte webovú stránku, vždy je dobré, ak si svoju stránku necháte preložiť, okrem angličtiny, nemčiny, ruštiny a maďarčiny, aj do poľštiny. Záujem Poliakov o slovenské služby totižto neustále stúpa, čo teší obzvlášť slovenských podnikateľov.

 Poľsko je kľúčovým obchodným partnerom Slovenska aj v rámci spolupráce krajín V4. 

Práve preto, či už ide o webové stránky, novinové články, zmluvy, katalógy alebo jednoduché listy, neváhajte sa na nás obrátiť.

 Prekladateľská agentúra Kvalitnýpreklad.sk Vám zabezpečí profesionálne preklady do poľštiny alebo aj preklady z poľštiny!

 Neváhajte a obráťte sa na nás!

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550