background

Hľadáte kvalitu? Práve ste ju našli!

Kvalitné preklady za priaznivé ceny do

  info@kvalitnypreklad.sk   +421 902 247 550

Brána k „zlatej bani“ alebo 3 dôvody, prečo sa Vám oplatí nechať si preložiť Vaše firemné webové stránky

  15. 4. 2018
Image

Internet je dynamicky sa rozvíjajúcou oblasťou.Slovenským podnikateľom dokáže priniesť neuveriteľné možnosti a príležitosti, ak sa rozhodnú zverejniť svoju spoločnosť, respektíve podnikanie na internete, najmä, ak sa zviditeľnia hneď v niekoľkých jazykoch.

Prinášame Vám tri hlavné dôvody, prečo by to mohlo byť obzvlášť výhodné aj pre Vás:

1.     Zo štatistických údajov vyplýva, že k internetu má prístup už viac ako 50 obyvateľstva v rámci celého sveta. Pre Vás to znamená obrovské množstvo ľudí a more príležitostí. Obzvlášť vysoké čísla sú, samozrejme, v západných štátoch. Internet využíva až 90 % obyvateľov Severnej Ameriky a 68 % obyvateľov Európy. Berúc do úvahy len tieto dve oblasti, hovoríme asi o 900 miliónoch ľudí. Tento počet však zahŕňa množstvo národov, ktoré hovoria rôznymi jazykmi. Stačí však len preklad webovej stránky do angličtiny, respektíve nemčiny a už sa Vám otvárajú neuveriteľné možnosti a doslova „zlatá brána“k svetovému biznisu.

2.     Dostupnosť v materinskom jazyku má neoceniteľný význam. Rôzne prieskumy potvrdzujú, že človek nakupujúci na internete dôveruje oveľa viac webovým rozhraniam, kde si môže svoju objednávku vybaviť vo svojom vlastnom materinskom jazyku. Google prekladač Vám síce môže Vašu stránku automaticky „preložiť“do angličtiny a nemčiny, k vytvoreniu pozitívneho dojmu Vám to však veľmi nepomôže, skôr naopak. S prekladmi do našich susedných jazykov (maďarský jazyk, poľský jazyk) má však automatický google prekladač ešte výraznejšie problémy, preto Vám to radšej ani neodporúčame skúšať. Pozrime sa napríklad len na seba: dôverujeme produktom, návod na použitie ktorých nie je preložený do slovenčiny alebo aspoň do českého jazyka?

3.     Náš sortiment a služby môžeme v zahraničnom prostredí častokrát predať za oveľa priaznivejšie ceny. Samozrejme, že to neplatí pre všetky segmenty, vo všeobecnosti to tak však určite je.

Preklad Vašej webovej stránky Vám kedykoľvek radi zabezpečíme, a to za najlepšie súčasné ceny na trhu, pre viac informácií viď. náš cenník: http://www.kvalitnypreklad.sk/cennik.

Pomôcť Vám však dokážeme aj s úradnými prekladmi. K dispozícii sme Vám každý pracovný deň, telefonicky a e-mailovo aj počas víkendov a sviatkov. Stačí, ak nám zavoláte, napíšete e-mail alebo nás navštívite osobne na našej Bratislavskej pobočke, na Grösslingovej ulici č. 4.

Neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť!

 


Čítajte ďalšie články →

Preklady Bratislava

08:00 – 20:00

Grösslingová 4
811 09 Bratislava, Slovensko

E-mail: bratislava@kvalitnypreklad.sk

Telefón: +421 902 247 550

Preklady Martin

08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

M. R. Štefánika 1012/2,
036 01 Martin
(budova VUB banky)

E-mail: kvalitnyprekladmartin@gmail.com

Telefón: +421 902 247 550